Unisport Oslo Recap | Een week vol voetbalplezier in Oslo

15.04.2024

Geschreven door Marika

Vorige week was een knalfeest in Oslo toen we de opening vierden van onze eerste Unisport flagship store in Noorwegen, midden in het hart van Karl Johans Gate.

Het is net een voetbalparadijs, verspreid over 650 vierkante meter, en we wilden dat iedereen meedeed!

Lancering van Noorwegenshirt met Haaland

We trapten de grote opening af met een knaller, want een aantal van de meest gevierde voetbaliconen van Noorwegen sierden ons evenement, dat samenviel met de onthulling van de nieuwe outfit van het nationale team. Het was een met sterren bezaaide aangelegenheid die jonge Unisport-leden liet bruisen van opwinding. Ze hadden de ongelofelijke kans om Martin Ødegaard te ontmoeten, aanvoerder van zowel Arsenal als het nationale team van Noorwegen, die de fans hartelijk ontving en zijn mening gaf over het nieuwe nationale shirt.

Even later werd de opwinding nog groter toen Haaland, Leo Østigård, Alexander Sørloth, Oscar Bobb en Antonio Nusa zich bij Ødegaard voegden op het podium van ons exclusieve evenement voor leden. Voor de aanwezige jonge voetballers was het een droom die uitkwam toen ze foto's namen en handtekeningen verzamelden van hun voetbalidolen en herinneringen voor het leven maakten.

adidas Speed Shooting

Buiten de winkel hadden we een coole Adidas-opstelling. Bij Egertorget, midden in het centrum van Oslo, gonsde het van de opwinding toen mensen in de rij stonden om hun schietkunsten te laten zien. Met de nieuwste adidas schoenen aan, waren ze allemaal in de race om gekroond te worden tot de beste scoorder van de dag. En de beloning? Een paar superexclusieve Energy Citrus schoenen!

PUMA Bus

Ondertussen gonsde het bij Youngstorget! De geweldige PUMA bus stond hier geparkeerd en leden stonden in de rij om de nieuwste PUMA schoenen uit te proberen. Terwijl de actie op het veld oplaaide, gebeurde er ook van alles rondom het veld! Leden lieten hun vaardigheden zien in de Panna & Dribble Cage, die was opgezet in het PUMA-gedeelte. En raad eens wie er nog meer waren? PWG en zijn crew! Ze lieten het publiek versteld staan met hun verbluffende freestyle trucs en moves die iedereen versteld deden staan. Het was een spektakel dat je zeker niet wilde missen!

Exclusieve voordelen voor Unisport FC-leden

In de winkel konden Unisport FC-leden hun hart ophalen! Ze hadden exclusieve toegang tot een aantal geweldige extraatjes, waaronder een kans om fantastische prijzen te winnen uit onze leuke Claw Machine. Vol met goodies zoals een jaarlijkse voorraad PUMA schoenen, Unisport cadeaubonnen, Nike bidons en New Balance voetballen, was er voor ieder wat wils. Alle leden kregen één poging om hun prijs te pakken!

Boven ging de spanning verder met onze Subsoccer-kooi, waar vrienden elkaar konden uitdagen voor intense wedstrijden. Het werd al snel een publiekslieveling, die vriendschappelijke rivaliteit tussen vrienden en zelfs vreemden ontketende. Het ging allemaal om de spanning van het spel en het plezier van het wedijveren met andere voetballiefhebbers!

Geen Unisport-evenement is compleet zonder fantastische fotomomenten, en onze PUMA Photo Booth heeft de hele week talloze herinneringen vastgelegd.

PUMA x Unisport FC Member Nacht

En op vrijdag bereikte de opwinding zijn hoogtepunt met de exclusieve PUMA x Unisport FC Member Nacht. Leden werden getrakteerd op een meet-and-greet met PUMA-speler Thea Kyvåg, die heel vriendelijk handtekeningen moest tekenen en voor foto's poseerde, terwijl PWG en zijn crew een sensationele freestyle show gaven. De eerste 100 leden ontvingen een speciale PUMA x Unisport goodiebag gevuld met voetbalspullen.

Maar dat is nog niet alles! Heb je ooit een kapsel willen hebben zoals Haaland, Grealish, Greenwood, Foden of Park? Nou, tijdens onze PUMA x Unisport FC Member Nacht werden dromen werkelijkheid! Onze kapsalon in de winkel stond klaar om onze jonge leden te stylen, zodat ze de kans kregen om de iconische looks van deze Manchester City-sterren te evenaren..

Om het energieniveau hoog te houden, verwenden we onze gasten met lekkernijen met een voetbalthema, waaronder speciaal gemaakte PUMA- en voetbaldonuts, zodat niemand honger hoefde te lijden tijdens de week boordevol actie.

Kom langs en bezoek ons

Toen het doek viel voor onze openingsweek, konden we het niet laten om even stil te staan bij de ongelofelijke reis die we hebben gemaakt. Unisport heeft zich stevig gevestigd in Oslo en we zijn nog maar net begonnen.

Blijf kijken voor meer spannende evenementen en verrassingen terwijl we de magie van voetbal naar het hart van de Noorse hoofdstad blijven brengen!

Vertel het door aan je vrienden & familie en neem ze zeker mee voor een onvergetelijke voetbalervaring tijdens je eerste bezoek aan Unisport Oslo! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Unisport Oslo!

Unisport Oslo
Karl Johan Gate 39
0162 Oslo

Openingstijden
Maandag: 10 – 20
Dinsdag: 10 – 20
Woensdag: 10 - 20
Donderdag: 10 - 20
Vrijdag: 10 - 20
Zaterdag: 10 - 18
Zondag: Gesloten



Vind ons hier! Meld je aan voor Unisport FC